ГолосUA
12:29 28/07/2010

У липні відновлять компенсації на придбання житла для молодих сімей (додано ГОЛОС)

У липні 2010 року буде відновлено виплати кредитної ставки комерційним банкам за програмою забезпечення молодих сімей житлом.

Про це сказав голова правління державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін на брифінгу в Кабміні, передав кореспондент ГолосUA.

ГОЛОС

Він нагадав, що склалася складна ситуація з виплатами через недофінансування програми минулого року.

“Наразі, Фонд може вкладати кошти в програму тільки за наявності відповідних ресурсів у державному бюджету. А як ми знаємо головний фінансовий документ був прийнятий тільки у квітні і саме через це сталася затримка з виплатами цього року”, — сказав він.

Голова державного фонду сприяння молодіжного будівництва наголосив, що вже у липні, як і було прогнозовано, виплати будуть відновлені.

“Люди справедливо привертають увагу до цієї проблеми. Адже це надзвичайно болюча тема. І це понад одинадцять тисяч молодих родин”, — зазначив він.

За словами урядовця, цьогорічний бюджет передбачає фінансування цієї програми в повному обсязі.

“Це сто сімнадцять мільйонів гривень. Уже перераховано тридцять два з половиною мільйони гривень і надалі оплата реєстрів за цими виплатами буде здійснюватися згідно з помісячним планом фінансування”, — сказав Л. Рисухін.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме