10:44 05/11/2010

У луганській «Батьківщині» вважають, що на перевибори прийде більше луганчан, ніж на вибори

 

size="4">У Луганській обласній організації партії ВО «Батьківщина» вражають, що у разі призначення перевиборів
size="4">голосувати
size="4">на дільниці прийде набагато більше луганчан.

size="4">Цю впевненість висловила в своєї заяві голова ЛОО ВО «Батьківщина» Ірина Веригіна, передав кореспондент Голос
size="4">UA.

size="4">Ми бачили дуже низьку явку на вибори, — зазначила представниця "Батьківщини". – Певною мірою це було обумовлено громадянською пасивністю – люди з пострадянською свідомістю не вірять, що можна протистояти одним голосом проти позиції діючої влади". 

size="4">Веригіна вважає, що призначення переголосування, в той час, коли Партія регіонів вже неодноразово оголосила себе переможцем, стане сигналом для зневірених виборців. На її переконання, люди прийдуть на дільниці, побачивши, що вкрасти їх вибір не дозволять. 

size="4">В заяві, зокрема, йдеться також про таке: „За підсумками попередніх підрахунків рейтинг ПР падає до критичного рівня. За них проголосувало 20% луганчан. А отже, вища явка покаже, що їх не підтримують пенсіонери, по яких боляче вдарять тарифи від Януковича та Азарова, їх не підтримує малий та середній бізнес, якому намагаються надіти на шию зашморг нового Податкового кодексу, їх не підтримують педагоги, яких у Луганську звели до одного фінансового «корита», позбавивши школи можливості розвиватися. Партія регіонів окремо нажила собі ворогів серед більшості луганчан бездіяльністю мера Сергія Кравченка минулої зими у снігопади та ожеледицю, навесні у питанні ремонту доріг, восени – у питанні підготовки до опалювального сезону. Не зважаючи на те, що бюджет міста Луганська виріс майже до мільярда гривень, якість життя луганчан знизилась до критичної позначки. Тому ми прогнозуємо фіаско регіоналів під час пере голосування, якщо буде забезпечено чесний та прозорий перебіг виборів”.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:30 23/12/2023

Партия Юлии Тимошенко «Батькивщина» заблокировала подписание законопроекта о легализации медицинского каннабиса в Украине. Соответствующий...