ГолосUA
11:01 31/07/2010

У Луганську через спеку обмежили рух великовантажного транспорту

Виконавчий комітет Луганської міської ради на підставі рішення міської комісії з питань ТЕБ та НС ухвалив рішення про додаткові заходи у зв’язку з аномально високою температурою навколишнього повітря.

Про це повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Зокрема, цим рішенням забороняється рух на вулицях і дорогах обласного центру автотранспорту загальною масою більше 24 тонн в денний час. Обмеження рух вводиться з 7:00 до 22:00 при температурі повітря більш + 28 градусів Цельсія.

За словами першого заступника Луганського міського голови Маноліса Пілавова, виконком був змушений прийняти це рішення для того, щоб зберегти дороги в Луганську.

«В результаті встановлення аномально високих температур під час руху великовантажного транспорту через місто в денний час руйнується і обпливає асфальтне покриття. Тому прийнято рішення, щоб такі автомобілі рухалися через місто вночі. Ми також звертаємося до керівників підприємств і організацій усіх форм власності з тим, щоб вони обмежили виїзд транспорту під час спеки. Крім того, у разі необхідності, переглянути графіки роботи для створення нормальних умов роботи трудових колективів», — заявив перший заступник міського голови. />  

Читайте также по теме