ГолосUA
12:28 16/05/2010

У Луганську росіянин організовував відеозйомки голих школярів

Луганські правоохоронці затримали громадянина Росії за підозрою в організації відеозйомок голих школярів.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Луганській області.

За даними відомства, підозрюваний протягом останніх декількох років здійснював у Луганську відеозйомки розпусного характеру за участю хлопців-підлітків. Усе почалося з того, що на форумі одного з луганських сайтів з’явилося анонімне послання. У ньому невідомий громадянин висловлював обурення із приводу того, що луганських дітей знімають у порнофільмах, говориться в повідомленні.

При цьому невідомий повідомляв не тільки номер однієї зі шкіл, де навчаються юні "актори", які брали участь у зйомках, але й називав їх імена, прізвища й номери класів, у яких вони навчаються. Анонім стверджував, що розпусні відеоролики з луганськими школярами виставляють на порносайтах, де будь-який користувач може їх придбати.

У ході перевірки підтвердилося, що "акторами" є учні 7-9 класів однієї зі шкіл міста, а 30-річний підозрюваний знайомився з ними через посередника, котрим був один з учнів цієї ж школи. Усього в справі фігурує близько 10 підлітків.

При цьому в повідомленні зазначається, що, зі слів школярів, росіянин представився їм студентом-дипломником режисерського факультету одного з ВНЗ Росії, якому потрібні відеоролики про здоровий спосіб життя української молоді для захисту дипломної роботи. Зокрема, він знімав на камеру, як школярі грали в спортивні ігри, плавали в басейні й відвідували сауни, запевняючи підлітків, що знімає їх по пояс. Кожному зі школярів підозрюваний платив по 25 гривень за участь у зйомках. Він же оплачував відвідування тренажерних залів, басейну й сауни.

У момент зйомок з підлітками в сауні під час чергового візиту підозрюваного в Луганськ він і був затриманий, після чого був зроблений обшук за його тимчасовим місцем проживання. У бесіді із правоохоронцями затриманий стверджував, що просто відпочивав з юнаками в сауні. У цей час затриманому обраний запобіжний захід — утримання під вартою. Ведеться слідство. />  

Читайте также по теме