ГолосUA
10:42 24/10/2010

У Луцьку побили журналіста та за сумісництвом кандидата в депутати

 

size="3">Зловмисники побили члена Луцького міського комітету Всеукраїнського об'єднання «Свобода», кандидата в депутати Луцької міської ради Андрія Калахана, який також є журналістом інтернет-видання «Волинський інформаційний портал OnLine».

Про це повідомили у прес-службі Луцької міської організації ВО «Свобода».

Відповідно до інформації, інцидент стався 23 жовтня о 23.30.

«Андрій Калахан вечірньої пори повертався додому. Однак біля будинку його перестріли двоє невідомих чоловіків, які без підстав напали на кандидата в депутати Луцьк міської ради від ВО «Свободи». Зловмисники завдали йому тілесних ушкоджень», — зазначено у повідомленні.

«Разом із тим, Андрій Калахан працює репортером інтернет-видання «Волинський інформаційний портал OnLine». З огляду на це, Луцька міська організація ВО «Свобода» наголошує на жорсткому продовженні тиску на свободу слова на Волині, адже такі брутальні кроки можуть бути нічим іншим, як залякуванням волинських журналістів та кандидатів від ВО «Свобода», — йдеться в заяві.

Луцька міська організація ВО «Свобода» вимагає від Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області, прокуратури Волинської області та Управління Служби безпеки України у Волинській області негайного та об’єктивного розслідування злочину.

За матеріалами: ZAXID.NET

Читайте также по теме