ГолосUA
13:51 09/10/2008

У Луцьку пройшло засідання українсько-польської Міжурядової координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва

У Луцьку відбулося VII засідання українсько-польської Міжурядової координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва під співголовуванням заступника міністра закордонних справ України К. Єлісєєва та заступника Державного секретаря Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Республіки Польща П.Стаханьчика.

У ході засідання Ради було обговорено питання міжрегіонального співробітництва, актуальні завданя сфери транскордонного співробітництва, питання удосконалення прикордонного руху та розвитку інфраструктури українсько-польського державного кордону, а також спільні заходи, пов’язані з підготовкою двох країн до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

За результатами засідання Співголови Ради підписали Протокол, у якому, відповідно до порядку денного засідання, відображено напрямки та завдання двосторонньої взаємодії на міжрегіональному рівні, зафіксовано ряд домовленостей щодо подальшого розвитку співпраці у відповідних сферах.

Наступне засідання Ради буде проведено восени 2009 року на території Республіки Польща.

Читайте также по теме