ГолосUA
14:08 19/09/2010

У Львові пройде «Міське свято кави»

24-26 вересня у Львові на Площі Ринок відбудеться IV Міське свято кави — "На каву до Львова".

Як повідомили організатори свята, кожен гість свята зможе в цей період відвідати кав’ярні, які є учасниками КАВОВОГО ТУРУ, скуштувати «святкову» каву та віддати свій голос за найулюбленіший «кавовий» заклад. 

Програмою свята також передбачено провдення ярмарку-продажу кави та кавового посуду, а також відбудуться змагання офіціантів та баріста. Щовечора до кави буде запропоновано вечірні кінопокази, джазові перформанси, концерти якісної камерної музики та показ театральної вистави «Целофан».

Цьогорічне свято розширюється за межі дворику Ратуші і займатиме ще і північну сторону площі Ринок, де буде влаштовано Кавовий ярмарок та встановлено урочисті кавові арки з екранами.

 Цього року окрім основної номінації «Найкраща кав’ярня» буде запропоновано ще три: «Кавова легенда Львова» — найлегендарніша львівська кав’ярня; «… і до кави» — тут боротимуться кав’ярні, що пропонують неповторні ласощі до кави і не лише ласощі та «Відкриття року» — найцікавіша кав’ярня, що відкрилась протягом року від останнього свята «На каву до Львова».

 

Читайте также по теме