ГолосUA
13:33 08/05/2010

У Львові пройшов святковий молебень з нагоди Дня міста

8 травня у Львові біля входу у міську раду відбулося урочисте відкриття святкувань з нагоди Дня міста Львова. У межах святкування пройшов молебень за участі святих отців різних конфесій, зокрема Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви Київського патріархату, Української Греко-Католицької Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви.

Львів’яни помолились за здоров’я, за можливість протистояти внутрішнім та зовнішнім ворогам, за мир та злагоду, а також заспівали "Многая літа".

"Завжди треба дякувати Богові. Ми покликали на День міста помолитися спільно представників усіх конфесій за всіх львів’ян, за Україну… Ми з вами несемо відповідальність за сьогодення, за завтрашній день. Не треба багато слів, кожен на своєму місці в міру своїх можливостей має працювати на благо міста", – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Також під час відкриття святкувань на площі Ринок львів’ян потішили грою оркестру та святковим дійством, під час якого переодягнений Король Данило передав міському голові святкову хоругву, після чого мер віддав наказ підняти прапор на міській Ратуші.

Нагадаємо, 8 травня Львів розпочав відзначення Дня міста, який святкуватимуть до 10 травня. Розпочались урочистості зі святкової сесії Львівської міської ради, під час якої міський голова Львова Андрій Садовий вручив почесні нагороди і відзнаки достойним львів’янам. />  

За матеріалами: Zaxid.net 

Читайте также по теме