ГолосUA
18:18 24/09/2010

У Львові розпочалося міське свято «На каву до Львова»

У Львові розпочалося IV міське свято «На каву до Львова», яке триватиме до 26 вересня у внутрішньому подвір’ї Ратуші та в північній частині площі Ринок. Тут влаштують ярмарок та встановлять урочисті кавові арки з екранами, передає кореспондент Голос UA.

Переможців свята обиратиме експертне журі. На відміну від минулих років, головну номінацію визначать з допомогою трьох форм: голосуванням на сайті фестивалю, що триватиме з 20 по 26 вересня , голосуванням в кав’ярнях за допомогою бюлетенів та вибором кавових короля та королеви. Переможці відправляться в «Кавовий тур» з 25 по 26 вересня, щоб обрати «найкавовіший» заклад Львова.

Свято кави у Львові стало вже традицією та візитною карткою міста. Тому цей фестиваль буде масштабніший, аніж попередні кавові заходи, а програма святкування приємно здивує всіх гостей. Відтак до звичної номінації «Найкраща кав’ярня» додали ще три: «Кавова легенда Львова», де переможе найлегендарніша львівська кав’ярня, «Кава і до кави» — отримає краща кав’ярня, що пропонує вишукані ласощі до напою, та номінація «Відкриття року» варта найцікавішої кав’ярні, що відкрилась продовж останнього свята.

Не обійдеться свято і без ярмарку, де можна придбати різноманітні сорти кави та кавовий посуд, а ввечері «кавове» дійство доповнять кінопокази, джазові перфоманси, концерти камерної музики та показ театральної вистави «Целофан».

На святі у Львові буде багато найрізноманітнішої кави, від традиційних філіжанок до неповторних кавових коктейлів. А в кав’ярнях-учасниках кавового туру, гості зможуть не лише поласувати запашною кавою, а й віддати голос за найкращу з них.

Л.Мицай

 

Читайте также по теме