ГолосUA
14:47 06/10/2008

У Львові співробітники СБУ затримали два рефрижератори з 35 тонами контрабандних м’ясопродуктів на суму понад 300 тисяч гривень

У Львівській області співробітники Служба Безпеки України неподалік одного з відділів митного оформлення Львівської митниці затримали два вантажних авто, в яких перевозилось понад 35 тонн яловичої печінки.

Про це ГОЛОС.UA повідомили в прес-службі СБУ.

 

Як з’ясували оперативники, вказані автомобілі, які в’їхали з сусідньої країни, вже пройшли відповідне митне оформлення і прямували на адресу однієї з комерційних структур Львівщини. Враховуючи те, що згідно із діючим законодавством ввезення в Україну яловичої печінки заборонено, співробітники СБУ здійснили перевірку документів і з’ясували, що яловича печінка була розмитнена під виглядом м’ясопродукції – дозволеної для імпорту в Україну.

 

Наразі з’ясовуються всі обставини правопорушення та встановлюються посадовці, причетні до незаконного розмитнення автомобілів з контрабандою, після чого стосовно них буде порушено кримінальну справу.

Читайте также по теме
ГолосUA
10:55 10/07/2024

Служба безопасности Украины (СБУ) задержала руководителей департамента Государственной таможенной службы, которые «обложили...