Людмила Мыцай
18:45 01/11/2010

У Львові виграли мажоритарники від «Свободи», але в області інший результат – Горбаль

 

size="4">Якщо у Львові в більшості мажоритарних округів перемогли представники ВО «Свобода», то в області наразі результат є іншим. 

 

size="4">Про це сьогодні, 1 листопада, на засіданні Незалежного громадського прес-центру "Львівський вибір-2010" у Прес-клубі заявив голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль.

 

size="4">Він зазначив, що по області кандидати-мажоритарники мали більші можливості зустрічей з виборцями, ніж мажоритарники у Львові, тому, напевно, тут зовсім інша пропорція голосування за партію «Свобода» по мажоритарним округам.

 

size="4">В. Горбаль повідомив, що мав нараду з керівниками правоохоронних органів стосовно охорони дільниць і виборчої документації. «Певні складнощі, звичайно, є. Вони є в цілому по країні. Є вимога забезпечити супроводження органами міліції всієї виборчої документації», – зазначив голова ЛОДА.

 

size="4">Він сказав також, що спілкувався з багатьма лідерами тих політичних сил, які проводять паралельний підрахунок голосів, і зробив висновок, що всі проводили паралельний підрахунок украй коректно. Тому, за словами В. Гобраля, основні тенденції вже зрозумілі цифри «плюс-мінус збігаються».

 

size="4">«Приємно, що якихось зауважень стосовно порушень під час підрахунку голосів наразі не надходило. Це говорить про те, що в цілому була достатньо робоча атмосфера на всіх дільницях», – зазначив В. Горбаль.

 

size="4"> 

Читайте также по теме