ГолосUA
12:32 09/08/2009

У Львові злочинна група незаконно переправляла нелегалів до Європи

 У Львові Служба безпеки України порушила кримінальну справу стосовно членів злочинної групи, які незаконно переправляли нелегалів у країни Європейського союзу.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.

Під час спроби переправлення семи громадян Сирії з території України в Республіку Польщу через ділянку державного кордону, розташовану в Старосамбірському районі Львівської області, правоохоронцями затримано двох львів’ян та мешканця м. Черкаси (уродженця Палестини), підозрюваних в організації каналу нелегальної міграції.

Перевіркою встановлено, що затримані іноземці потрапили в Україну морським шляхом з Туреччини, а згодом, за сприяння львів’ян та мешканця Черкас, автомобілем були доправлені у м. Львів, де проживали на орендованій квартирі до моменту здійснення спроби незаконного перетину державного кордону.

Управлінням СБУ у Львівській області стосовно трьох організаторів цього каналу порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 28 та ч. 2 ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

 

Читайте также по теме