ГолосUA
08:57 06/05/2010

У Миколаєві розслідуватимуть, хто перекинув український корабель

Державне підприємство "Дельта лоцман" спростувало заяву про те, що український буксир в Миколаєві був перекинутий внаслідок дій лоцмана цього буксира. Про це йдеться в заяві підприємства.

"Дельта-лоцман" категорично спростовує відповідну заяву, ніби-то зроблену капітаном Миколаївського морського торгового порту Сергієм Рябчиковим, ящо фігурує у зазначеному матеріалі, (до речі, капітаном Миколаївського МТП є Павло Рябчиков)", — йдеться в повідомленні.

"Причина та винуватці цього інциденту будуть визначені виключно за результатами роботи та висновками спеціально створеної комісії з розслідування відповідної аварійної морської події", — наголошується в заяві.

Також в документі зазначається, що коментарі та заяви з цього приводу, без урахування висновків комісії, будуть вважатися передчасними, некоректними та безпідставними. /> Як відомо, у вівторок під час заходу до Миколаєва великий десантний корабель ЧФ РФ "Ямал" перекинув український буксир "Бузький".

Нагадаємо, деякі ЗМІ повідомляли, що капітан Миколаївського морського торгового порту Сергій Рябчиков заявляв про те, що в аварії винен лоцман державного підприємства "Дельта-лоцман".

За матеріалами: “Українська правда”.

 

Читайте также по теме