ГолосUA
08:10 03/12/2010

У міліції пояснили, чому знесли наметове містечко

 

3 грудня о 5 годині ранку на виконання рішення Окружного адміністративного суду м. Києва співробітники відділу Державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції та представники Головного управління контролю за благоустроєм столиці (КМДА) демонтували наметове містечко на Майдані Незалежності для підготовки центру столиці до Новорічних свят.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Тимчасові споруди кількох громадських організацій, майно, вилучене на місці проведення акції доставлено на майданчик складування та зберігання безхазяйного майна комунального підприємства “Київблагоустрій”.

Відповідно до Законів України “Про виконавче провадження” та “Про міліцію” охорону громадського порядку здійснювали працівники міліції. Близько 250 працівників Головного управління МВС України в м. Києві та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України несли службу у центральній частині міста. Порушень громадського порядку не допущено.

Виконавчі дії були завершені о 5.45. Працівниками міліції проводиться документування щодо пошкодження покриття на Майдані Незалежності.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...