ГолосUA
11:43 22/06/2010

У Мінспорті розповіли, як в Україні святкуватимуть День молоді (додано ГОЛОС)

Заступник міністра у справах сім’ї молоді та спорту Світлана Толстоухова розповіла, як в Україні святкуватимуть День молоді на прес-конференції у міністерстві, передав кореспондент ГолосUA.

ГОЛОС

«У цьому році наше міністерство запланувало не просто відзначення дня молоді, а у нас затверджений цілий перелік заходів, який включений до тижня молоді», — сказала вона.

За словами С.Толстоухової почався тиждень із Всеукраїнської акція молодіжних трудових загонів «Пам’ятати. Відродити. Зберегти.», яка буде відбуватись до 30 червня цього року. Також заплановано проведення Міжнародного молодіжного фестивалю «Дружба», який відбудеться на кордоні Білорусії, Росії та України 23-26 червня. Кількість учасників фестивалю, за оцінками міністерства сягне 40 тисяч молодих людей з трьох країн.

25-27 червня по Україні відбудуться регіональні етапи Міжнародної програми «Студентська республіка». Також запланована ціла низка змагань по різним видам спорту, серед яких змагання по гирьовому спорту, по більярду, пішохідному туризму, підводному плаванню. Також планується безліч заходів на регіональному рівні, серед яких проведення скаутського форуму «Чумацький шлях», проведення брейк-данс фестивалю «Циклофазатрон 2010», фестивалю сучасного мистецтва «АРТерія» та інше.  

День молоді в Україні відповідно до указу Президента 22 червня 1994 року святкують в останній тиждень червня.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме