ГолосUA
08:43 15/12/2008

У Москві знайшли 6 мертвих немовлят

В Москві у Північно-східному адміністративному окрузі на території відділу внутрішніх справ «Мар’їн гай» в сміттєвому баку виявлено 6 тіл немовлят.  

Про це повідомив «Інтерфакс».

За даними джерела у правоохоронних органах, страшна знахідка була виявлена увечері на вулиці Аннєнській. Трупи немовлят були загорнуті в чорний целофановий пакет. За висновками експертів, швидше за все, це недоношені діти терміном вагітності від чотирьох до семи місяців.

За фактом виявлення порушена кримінальна справа.

В рамках цієї кримінальної справи призначена експертиза, яка повинна встановити, чи були ці діти мертвонародженими або це продукт аборту, — повідомило джерело.  

Наразі встановлюється, як тіла немовлят могли потрапити в сміттєвий контейнер. Під підозрою знаходяться навколишні пологові будинки, а також приватні клініки, що спеціалізуються на абортах.

Найбільш вірогідною є версія про те, що тіла немовлят — це продукт нелегальних абортів, зроблених вдома, оскільки легально аборти на даних термінах вагітності роблять лише за серйозними медичними показниками, при цьому весь біоматеріал утилізується спеціальним чином, вважає джерело.

Управління інформації і громадських зв’язків ГУВС Москви підтвердило агентству дану інформацію.

 

Читайте также по теме