ГолосUA
11:45 20/01/2010

У п’ятницю “Наша Україна” вирішуватиме, кого підтримати у другому турі виборів

У п’ятницю, 22 січня, на засіданні Ради “Нашої України” буде прийнято рішення щодо підтримки або непідтримки когось із кандидатів на посаду Президента України в другому турі.

Про це заявив заступник керівника штабу кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка Роман Безсмертний.

Так, на запитання “Знаєте, за кого будете голосувати у другому турі?”, він відповів: “У середу (20 січня – ред.) відбудеться президія, а в п’ятницю (22 січня – ред.) буде скликана Рада НСНУ, де і буде прийнято рішення – ми будемо підтримувати когось із кандидатів, чи будемо голосувати проти обох кандидатів”.

Розповідаючи про подальші плани “Нашої України”, Безсмертний зауважив, що Центральний штаб НСНУ готуватиметься до місцевих і до парламентських виборів. “Рішення прийняті уже давним-давно, підписані відповідні документи про створення штабів на одні та інші вибори і т.д. Робота ведеться. Ви, мабуть, знаєте, що виборча кампанія зараз була побудована на основі “Нашої України”. /> На зауваження журналіста, що на парламентських виборах за партію голосує половина тих людей, які віддають голос за лідера, і що таким чином, НСНУ ледве долає 3-відсотковий бар’єр , Р. Безсмертний відповів: “Якщо бути відвертим, то ми весь час проводили соціологічні опитування. Сьогодні я можу вам сказати про те, що В. Ющенко як політик ідентифікується на 25% із «Нашою Україною» і на 10% із Юлією Тимошенко. Це показали щотижневі соціологічні дослідження, які ми проводили. Розмови про те, хто кого куди витягує і хто кого топить, залишилися в далекому минулому – 2001-2002 роках”.

За матеріалами: Левый берег

 

Читайте также по теме