ГолосUA
14:40 12/02/2009

У Партії Регіонів — конфлікт через консорціум ЄДАПС

У Партії Регіонів скандал: народний депутат Василь Грицак звинуватив свого однопартійця Сергія Льовочкіна та інших у рейдерській атаці на консорціум ЄДАПС.

Як передав кореспондент Голос.UA, про це сьогодні Василь Грицак заявив на прес-сконференції у Києві.

«Це був просто рейдерський захват, а схему розробляли саме Сергій Льовочкін, Раїса Богатирьова, Віктор Балога та інші», — стверджує Грицак.

За його словами, Сергій Льовчкін прагнув впливати на консорціум ЄДАПС, у звязку з чим народний депутат В. Грицак нібито опосередковано отримував відповідні пропозиції і навіть погрози. Про це, заявив нардеп, він довідався від народних депутатів та окремих працівників МВС.

Нагадаємо, 6 лютого 2009 року до підприємства «Голографія», що входить до консорціуму ЄДАПС увійшли представники СБУ з підтримкою спецпідрозділу «Альфа» — начебто для перевірки факту контрабанди поліефірної плівки, яка використовується в процесі виробництва голографічних захисних елементів.

Довідка Голос.UA. Єдина автоматизована паспортна система (ЄДАПС) монопольно займається розробкою та виготовленням паспортів та інших ідентифікаційних документів, виготовленням паперових і пластикових документів, бланків суворої звітності, пластикових карток тощо. До складу консорціуму 9 поліграфічних та спеціалізованих підприємств.

 

Читайте также по теме