ГолосUA
16:18 16/04/2010

У Партії регіонів спростовують заяви про перекуп депутатів

У Партії регіонів заявляють про відсутність фактів, які могли б підтвердити заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко про перехід народних депутатів до парламентської коаліції за гроші.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає прес-служба ПР.

За його словами, заяви Тимошенко про те, що депутатам за перехід у коаліцію пропонують 5 мільйонів доларів — "це патологія".

"У мене немає жодного прикладу і жодного факту, який би підтвердив хоча б одну заяву цієї людини", — зазначив регіонал.

Також він нагадав, що наразі до коаліції входить 241 осіб, і Партія регіонів не має наміру форсувати цей процес.

"Ми нікого сюди не запрошуємо за якісь пропозиції. Ми окреслили, що є програмою нашого Президента. Якщо колеги хочуть приєднатися до виконання цієї програми, ми будемо вітати їхню присутність у коаліції", — додав голова фракції ПР.

Нагадаємо, про те, що депутатам за перехід у коаліцію пропонують мільйони доларів, Юлія Тимошенко заявила 15 квітня в інтерв’ю ЗМІ.

"Ви уявіть, нашим депутатам, багато хто з яких у житті і 50 тисяч разом не бачили, сьогодні пропонують 5 мільйонів доларів. Молодим професіоналам пропонують високі посади, але 150 осіб залишаються в команді, вони готові тримати удар. Це доводить, що вони бійці. І навіть, якщо проводити історичні паралелі, то Христа за 30 срібняків продала, образно кажучи, 1 / 12 частина фракції, у нас же — смертних, грішних людей — показник значно нижчий ", — зазначила лідер БЮТ.

Після створення нової парламентської коаліції до неї увійшли ще шестеро нардепів — склад коаліції збільшився з 235 до 241 нардепа. Нині в коаліцію входять 10 бютівців і 8 нунсівців.

1 квітня спікер Володимир Литвин заявив, що парламентська коаліція може збільшитися до 260 народних депутатів, а вчора, 15 квітня, джерело у фракції БЮТ повідомило, що у Юлії Тимошенко залишилося трохи більше 60 лояльних бютівців.

За матеріалами: Корреспондент

 

Читайте также по теме