У Партії регіонів вважають, що деякі претензії підприємців є безпідставними

 

У Партії регіонів переконані, що деякі вимоги мітингуючих підприємців є безпідставними.

Про це сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

“Деякі вимоги підприємців до Податкового кодексу мають право на життя, інші — досить спірні”, — заявив він.

За словами О. Єфремова, сьогодні триває конструктивна робота щодо ряду напрямків Податкового кодексу. “При напрацюванні Податкового кодексу у профільному комітеті були враховані численні пропозиції малого та середнього бізнесу — і низка поступок вже зроблена. Але на даний момент від підприємців є ще вимоги: деякі з них мають право на життя, інші — безпідставні”, — зазначив він.

За словами депутата, одним з таких спірних питань є несприйняття підприємцями касових апаратів. “Коли ставиш їм логічне запитання, чому вони так рідко реагують на касові апарати, то не отримуєш чіткої відповіді. Тим більше, що держава заклала в бюджет 300 млн. грн. для того, щоб касовими апаратами бізнес був забезпечений за державний кошт”, — додав О. Єфремов.

Нагадаємо, 16 листопада під будівлею парламенту зібралося близько 30 тисяч представників малого та середнього бізнесу на знак своєї непідтримки проекту Податкового кодексу. Мітингувальники обіцяють знову прийти під стіни парламенту завтра, 18 листопада, коли народні депутати продовжать розгляд проекту Податкового кодексу.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...