ГолосUA
12:47 23/09/2010

У питанні розподілу комітетів ПР виконала свої обіцянки перед опозицією — Єфремов

Партія регіонів виконала свої обіцянки віддати комітет по свободі слова опозиції.

Про це заявив народний депутат, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у Верховній Раді, передав кореспондент ГолосUA.

О. Єфремов наголосив, що Партія регіонів виходила з принципу того, що посади голів комітетів Верховної Ради мають розподілятися при формуванні Верховної Ради того чи іншого скликання. У випадку з комітетами по свободі слова та з питань податкової та митної політики, нардеп зауважив, що між БЮТом та ПР мав відбутися простий обмін. «Ми виконали свої обіцянки, в тому числі ті, які давав Президент, виступаючи в Парламентській Асамблеї Ради Європи, коли говорив, що комітет свободи слова очолюватиме представник опозиції», — наголосив голова фракції Партії регіонів.

При цьому О. Єфремов зауважив, що народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко, який за результатами голосування у парламенті очолив комітет з питань свободи слова є «абсолютно нормальною кандидатурою». «Це людина, яка має повне право аналізувати ситуацію, що відбувається зі свободою слова. Ми сподіваємось, що він вестиме об’єктивну оцінку діяльності ЗМІ та процесів, які відбуваються нині», — сказав О. Єфремов.

Нагадаємо, у четвер, 23 вересня у парламенті з посади народний депутат від Партії регіонів Віталій Хомутиннік очолив комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики, замінивши на цій посаді БЮТівця Сергія Терьохіна. А народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко став головою парламентського комітету з питань свободи слова.

Н. Виноградська

 

Читайте также по теме