У Податковій обіцяють скоротити кількість кадрів та підвищити якість обслуговування

 

У Державній податковій адміністрації слід чекати на скорочення кадрів, водночас там обіцяють і підвищити якість обслуговування платників податків.

 

Про це повідомив заступник голови Державної податкової адміністрації Сергій Лєкарь на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Обов'язково будуть проведені певні реорганізаційні процедури. В першу чергу нам необхідно змінити баланс виконання функцій”, — підкреслив С. Лєкарь.

 

Він пояснив, що з введенням цілого ряду нових податків, нових систем адміністрування, процедур, пов'язаних з прийомом, обробкою та обслуговуванням платників податків, буде підвищено якість надання послуг ДПА.

 

“Друге питання, яке пов'язане нині — це максимально надати якісні послуги стосовно прийняття звітності, зменшення контактів з податковим інспектором, обмеження певної філософії дискусій стосовно прийняття-неприйняття документів”, — сказав податківець.

 

Він наголосив, що нині запроваджено цілий ряд штрафних санкцій для податківців за невиконання або погане виконання службових обов'язків. “Функції будуть змінюватися на забезпечення якісного обслуговування, але в тому, що буде скорочення, я думаю, що це буде однозначно”, — резюмував Лєкарь.

 

Водночас, він так і не відповів на запитання скільки саме працівників мають скоротити.

 

Читайте также по теме