ГолосUA
14:50 05/09/2010

У Полтаві невідомі запросили дітей війни на свято до мерії

Мерія Полтави 3 вересня звернулася в Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області із проханням розслідувати факт поширення невідомими фальшивих запрошень для дітей війни від імені мерії.

Про це повідомили у прес-службі Полтавської міськради.

За її даними, надруковані на кольоровому принтері запрошення без вихідних даних тиражу й друкарні безкоштовно поширювалися в місцях великого скупчення людей.

На запрошенні сказано, що свято для дітей війни організовує міська влада 7 вересня. "Відбувається безпрецедентна провокація, що не лише дискредитує міську владу, а й обманює дітей війни…поширюються фальшиві запрошення на свято", — сказано в повідомленні.

Зі слів представника прес-служби, у зв’язку із цим мерія Полтави звернулася в міліцію із проханням порушити кримінальну справу за фактом масового поширення фальшивих листівок.

Мерія вимагає вилучити весь тираж і притягти ініціаторів його видання до кримінальної відповідальності.

За даними мерії, справжнє свято для дітей війни заплановане на 14 вересня у палаці дозвілля "Листопад" о 13:00. "Ми звернулися до правозахисників і силових структур про створення спеціальної комісії, що буде розслідувати цю провокацію", — сказано в повідомленні прес-служби.

Всіх мешканців Полтави, хто одержав фальшиві запрошення, просять звертатися до відповідальних служб районних управлінь праці й соціального захисту.

В окремих фальшивих запрошеннях від імені мерії дітям війни обіцяли подарунки у вигляді пляшки горілки, сухариків тощо.

За матеріалами: Українські Новини />  

Читайте также по теме