У понеділок на Майдані збереться найбільша кількість підприємців

 

У понеділок 29 листопада підприємці обіцяють зібратися у найбільшій кількості на Майдані Незалежності в Києві, щоб Президент України Віктор Янукович прислухався до вимог противників Податкового кодексу.

Про це заявив член координаційної ради підприємців на Майдані народний депутат Михайло Волинець в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“У понеділок, безперечно, на Майдані буде найбільша кількість людей, яку ми збирали за останній час. Після цього Президент точно почує вимоги людей”, — сказав Волинець.

Як заявив самопроголошений як єдиний лідер підприємців Олександр Далинюк, у понеділок він буде збирати найбільшу кількість людей, яку зможе зібрати. Це пов'язаний з тим, що в понеділок до України приїздить Венеціанська комісія на чолі з її керівником.

Данилюк також зазначив, що має 1500 мобільних номерів лідерів ініціативних груп, з якими він спілкується смс-розсилкою. І саме в понеділок ним буде надіслано повідомлення про збір якомога більшої кількості людей.

М. Волинець зазначив, що 29 листопада спробує кількість членів Конфедерації вільних профспілок України, головою якої він є.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...