Ольга Черненко
18:05 17/02/2011

У регламентному комітеті вже не чекають заяв від депутатів щодо голосування за зміни до Конституції

У регламентному комітеті вже не чекають заяв від депутатів щодо голосування за зміни до Конституції, які стосуються дати проведення парламентських і президентських виборів.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів, голова регламентного комітету Володимир Макеєнко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Жодної заяви від жодного депутата. Ті, хто раніше скаржилися, що хочуть скасувати свої голоси, тепер ні пари з вуст. Мовчать”, — зазначив він.

За словами нардепа, у регламентному комітеті вже й не сподіваються, що хтось із парламентаріїв звернеться до них з цього приводу.

“Ми вже й не чекаємо ніяких заяв, бо всі депутати знають, що це їм вигідно самим. Хоч депутати тріпають, що написали заяви і Генпрокурору, і на Голову Верховної Ради, але нічого цього немає, бо ці всі заяви, які стосуються народних депутатів, їх теж розглядає наш комітет. Але зараз — жодної заяви”, — додав політик.

Нагадаємо, 2 тижні тому 310 депутатів проголосували за зміни до Конституції щодо дати проведення парламентських і президентських виборів. Після цього кілька опозиційних депутатів обіцяли написати заяви до регламентного комітету, аби відкликати свої голоси, наголошуючи, що вони цього не робили.

Читайте также по теме