Даниил Кляхин
15:00 04/11/2010

У російському Бєлгороді українця засудили за вбивство двох пенсіонерок

 

До 20 років позбавлення волі засуджений вироком Бєлгородського обласного суду (Росія) житель Закарпатської області України Василь Тяско за вчинення розбійного нападу і вбивство двох літніх жінок.

 

Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили у прес-службі Слідчого комітету прокуратури Російської Федерації.

 

Злочин був вчинений в січні 2010 року в місті Бєлгороді. Чоловік, припускаючи, що 88-річна жінка зберігає вдома заощадження, проник до її квартири і, озброївшись уламком цеглини, напав на господарку та її доньку. Зловмисник обшукав квартиру потерпілої, викрав мобільний телефон і невелику суму грошей (кілька тисяч рублів). Перш ніж покинути місце злочину, чоловік зайшов на кухню і відкрив газ.

Тіла загиблих жінок через два тижні виявили родичі, стурбовані тим, що вони не відповідали на телефонні дзвінки. Вироком Бєлгородського обласного суду обвинувачений був визнаний винним у розбої та вбивстві. Він засуджений до 20 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму. />  

Читайте также по теме