ГолосUA
07:40 25/11/2008

У Секретаріаті та Кабміні — холодні батареї

У будинку Секретаріату Президента та Кабінету Міністрів через зниження температури в тепломережах не гріють батареї, пише ранкова газета 15 хвилин.

За інформацією видання, Київенерго продовжує працювати на мінімальному газовому тиску, а, отже, мешканці Деснянського, Оболонського, частини Дніпровського та Голосіївського районів замерзають у своїх квартирах. Не стало тепліше і в кабінетах столичних чиновників.

Як з’ясувала «15 хвилин», найгірше ведеться підлеглим Віктора Ющенка. Керівництво забороняє грітися своїм співробітникам теплом обігрівачів. /> "Батареї ледь-ледь теплі. Нам доводиться на роботу одягатися тепліше: одягаємо по декілька кофтин", — поскаржилися нам у Секретаріаті.

Трохи легше живеться працівникам Кабміну: батареї хоч і холодні, проте керівництво поблажливіше – увімкнуло калорифери та олійні обігрівачі. Що ж стосується Верховної Ради, то працівники стверджують, що взагалі від холоду не страждають, мовляв, у них завжди батареї теплі.
"Ми загартовані, тому нам холод не страшний", — повідомили у будівлі парламенту.

Тим часом Київрада так і не планує розраховуватися з боргами.
"ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 працюють на півпотужності. Гроші за тепло не надходили. В економному режимі працюватимемо доти, доки влада не розрахується з боргами", — розповіли «15 хвилин» у прес-службі Київенерго.

 

Читайте также по теме