ГолосUA
14:23 08/01/2011

У Севастополі відбудеться справжній бал в дореволюційному стилі

На Старий новий рік у Севастополі влаштують справжній бал у драматичному академічному російському театрі імені Луначарського “Різдвяний Бал”, організований міжнародним центром відпочинку молоді “Зоряний берег”.

 

Про це повідомив директор концертного агентства “Браво” Сергій Коновалов, пише “е-Крым.

За його словами, “Різдвяний бал” стане першим з дореволюційних часів у Севастополі світським раутом для ділової, адміністративної та культурної еліти міста. Бал буде носити благодійний характер, а зібрані в ході його проведення кошти будуть передані громадської організації “Севастопольські мами”.

Джерелами благодійних коштів стануть гроші за вхідні квитки для учасників балу (200 грн. за вхідний квиток, діти учасників балу до 16 років можуть пройти безкоштовно) і виручка від проведеного в ході балу аукціону картин та інших предметів творчості Севастопольської спілки художників. Благодійні кошти повинні бути використані для допомоги севастопольським багатодітним сім’ям, а також бабусям і дідусям, які виховують онуків, які залишилися без батьків.

На відміну від дореволюційних часів нинішній бал буде не костюмованим і без фраків.

Спеціально для майбутніх відвідувачів балу при Будинку офіцерів флоту відкриті спеціальні курси. Також організатори балу за допомогою відомого севастопольського шеф-кухаря Максима Рудова сподіваються в буфетах театру Луначарського відтворити всі тонкощі дореволюційної великосвітської кухні.

 

 

 

Читайте также по теме