У Севастополі влада створила клон Компартії, — Пархоменко

 

Влада реанімує раніше ліквідовані партії для захоплення максимального контролю над виборчим процесом.

Про це заявив голова обласного осередку Компартії у Севастополі, кандидат у депутати міськради Севастополя Василь Пархоменко на прес-конференції в Севастополі, передав кореспондент ГолосUA.

“Фактично партія, яка була при владі відповідно до закону у місті Севастополі ліквідована, як така, що не діє. Але вона була владою реанімована в комуністичну партію робітників та селян, під неї були підведені спеціальні люди, які стали клоном нас (Компартії України — ред.)”, — сказав він.

При цьому голова обласного осередку Компартії додав, що від “реанімованої компартії” очолює передвиборчій список його тезка. “Проти всіх наших лідерів, які висунуті за мажоритарної системою, висунуті тезки від партії, якої по суті у Севастополі немає, і це робить влада”, — зазначив він.

В. Пархоменко додав, що у Севастополі “під вибори реанімована ще не одна партія”. За словами комуніста, такі дії викликані прагненням влади ввести побільше своїх представників у виборчі комісії. “Тобто готується жахлива фальсифікація”, — заявив голова обласного осередку Компартії.

Читайте также по теме