ГолосUA
10:36 15/01/2010

У шпиталях Гаїті ще не знайшли українців

В Аргентинському шпиталі Гаїті не виявлено трьох українців, які напередодні катастрофи прибули до Гаїті у службових справах.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства закордонних спправ.

Дані про перебування громадян України були надані родичами зниклих.

“Серед осіб, доставлених місією Червоного Хреста до функціонуючої на Гаїті лікарні – Аргентинський шпиталь та, які мали при собі документи, станом на 14 січня ц.р. громадяни України відсутні”, — повідомили в прес-службі.

Наразі Посольство України у США досягнуло домовленостей з місією Організації Червоного Хреста у штаті Вірджинія (США), що ті в разі отримання місією Червоного Хреста на Гаїті будь-якої інформації щодо вказаних осіб, негайно передадуть інформацію до Посольства.  

Крім того, спільно з Постійним представництвом України при ООН Посольство України в США вживає заходів з метою встановлення телефонного зв’язку з членами вертолітної групи з України з тим, щоб отримати інформацію про можливу наявність серед постраждалих внаслідок землетрусу громадян України.

Дипустанови України в США та в Республіці Куба продовжують відслідковувати подальший хід пошуково-рятувальних робіт у Республіці Гаїті.

 

Читайте также по теме