ГолосUA
11:45 16/03/2010

У Солом’янській райдержадміністрації заперечують спробу самогубства

Вчинок чоловіка, який вчинив спробу самогубства, вистріливши собі в голову, в будинку Солом’янської районної державної адміністрації ніяк не пов’язаний з діяльністю райадміністрації.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі райдержадміністрації. />  
За даними відомства, житель Полтавської області зайшов до приймальні голови РДА, де на той момент знаходилася тільки секретар, яка розмовляла по телефону. Не дочекавшись закінчення розмови, не кажучи ні слова, чоловік відійшов на кілька кроків убік. Ставши за колоною, він дістав травматичну зброю і вистрілив собі в скроню.

"Перед тим, як зайти в приймальню, чоловік не був ні в одному кабінеті, не спілкувався ні з однією посадовою особою або працівником РДА. Раніше громадянин також не звертався до районної влади", — підкреслили в Солом’янській РДА.

Столичні правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився керівник приватної фірми з Полтавської області. За попередньою інформацією, дії підприємця пов’язують з проблемами його бізнесу.

У даний час потерпілий знаходиться в одній з київських лікарень. Чоловіка прооперували, лікарі розцінюють його стан як важкий.

Як повідомляв ГолосUA, 15 березня близько 11:00 чоловік спробував застрелитися в будинку Солом’янської РДА.

 

Читайте также по теме