ГолосUA
07:32 29/08/2009

У столиці вилучили з продажу 47 тонн кавунів

Відсутність супровідних документів стала приводом для вилучення у Києві з реалізації 46 650 кілограмів кавунів і 14 340 кілограмів динь.

Про це ГолосUA повідомила прес-служба ГУ МВС України в Києві.

Відповідно до повідомлення, державні інспектори з карантину рослин столиці та працівники СЕС перевірили 15 торговельних точок із продажу баштанних культур. При цьому було складено 10 актів, за різні адміністративні порушення затримано чотири людини.

Зокрема, реалізація баштанних була заборонена в торговельних точках на вулицях Урловська, Анни Ахматової, Княжий затон, на проспекті Григоренка, на проспекті Бажана біля станції метро "Позняки", на вулиці Кіото біля станції метро "Лісова" і в торговельній точці на території ринку "Нове містечко" біля станції метро "Чернігівська". Крім того, на вулицях Миропольській, Малишка і Юності вилучено 190 кілограмів кавунів. Порушники і вилучена продукція доставлені в Дарницьке РУ ГУМВД України в Києві.

Як повідомлялося раніше, у Святошинському районі столиці співробітники податкової міліції вилучили із продажу 677 кілограмів кавунів, привезених з Херсона.

 

Читайте также по теме