ГолосUA
10:15 31/10/2010

У Тернопільській області до десятої години ранку паспорти встигли отримати 70 осіб

 

У неділю, 31 жовтня територіальні підрозділи відділів громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб у Тернопільській області працюють з восьмої ранку і до завершення голосування.

 

Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

 

Напередодні відділи було забезпечено необхідним резервом бланків паспортів.

Близько тисячі жителів міста Тернополя за останні чотири місяці переоформляли документи у зв’язку зі зміною прізвища, обміном, встановленням особи, непридатністю паспорта для користування та з інших причин.

 

Вчора, 30 жовтня, документи отримали майже три сотні жителів області, а у неділю, 31 жовтня, станом на десяту годину ранку, 70 жителів. Окрім цього, 122 громадяни отримали документи із вклеєними фото.

 

Працівники міліції надавали необхідну інформацію у всі відділи Державного реєстру виборців, зокрема, дані про більш як півтисячі жителів області, які у жовтні досягли 18-річного віку, а також про осіб, які останнім часом набули громадянства. Майже три сотні виборців змінили реєстрацію місця проживання у межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Понад 1300 виборців області останнім часом зареєструвалися на новому місці проживання. Майже тисяча громадян зняті з реєстрації за місцем проживання. Усі вони за сприяння паспортних підрозділів завчасно внесені в списки для голосування.

Читайте также по теме