ГолосUA
13:58 06/11/2010

У Тернополі директора одного з місцевих підприємств оштрафували на 700 тисяч гривень

 

Проведеною плановою виїзною документальною перевіркою правильності нарахування та своєчасності утримання і перерахування до бюджету податку з доходів фізичних осіб одного із підприємств Тернополя  встановлено неутримання та несплату до бюджету податку із доходу за відчуження цілісного майнового комплексу одного із працівників підприємства, який є одночасно директором та засновником цього ж підприємства.

Про це повідомили у прес-службі ДПА.

Також, перевіркою встановлено неутримання підприємством податку з доходів за послуги, що надавалися приватним нотаріусом та несплату податку з власників транспортних засобів .

За допущені порушення податківці додаткового нарахували 700 тис.грн., зокрема: 229 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб, майже 10 тис. грн. податку з власників транспортних засобів та понад 460 тис.грн. штрафних санкцій.

Загалом з початку цього року податківцями Тернопільської області проведено 367 перевірок установ та організацій, які сплачували податок з доходів із заробітної плати найманих працівників і у 273 з них встановлено порушення чинного законодавства. За наслідками перевірок додатково нараховано 1,4 млн. грн., складено 98 протоколів про адміністративні правопорушення та застосовано 1,7 тис.грн. штрафів.

Читайте также по теме