ГолосUA
17:08 19/10/2008

У Тимошенко з`явилася нова ідея, аби позбутися виборів

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи за участю всіх фракцій парламенту та переформатувати під неї Кабінет міністрів.

Про це вона заявила сьогодні у телезверненні до народу.
 
Для створення такої коаліції Юлія Тимошенко запросила усіх лідерів фракцій  на зустріч, яка відбудеться у понеділок о 12-тій годині.
 
Глава уряду вважає, що "на базі такої коаліції необхідно терміново переформатувати Кабінет міністрів, створити уряд захисту України від економічної кризи, надавши йому можливості негайно реагувати на світові виклики".
 
За  словами Тимошенко, кожна фракція повинна надати для роботи в цьому уряді найкращих фахівців, в тому числі на міністерські посади.
 
"Така коаліція й уряд повинні діяти доти, доки загроза не буде відведена від країни і від світу. А потім робіть які завгодно вибори", — зазначила прем»єр-міністр.
 
Глава уряду також запропонувала оголосити мораторій на будь-які політичні протистояння.
 
«Ми виходимо з політичного протистояння в односторонньому порядку і наша команда не реагуватиме на будь-яку політичну агресію.
 
На сьогоднішній день необхідно сконцентрувати всі сили для того, щоб протистояти загрозам, котрі виникли в результаті світової фінансової кризи», — заявила Юлія Тимошенко.

Читайте также по теме