ГолосUA
18:47 03/06/2010

У центрі Донецька виявили підпільне казино

У центрі Донецька співробітники міської служби по боротьбі з економічними злочинами виявили мережу ігрових залів, що працювали, не зважаючи на заборону грального бізнесу.

Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Донецькій області.

Як розповів старший оперуповноважений відділу ДСБЕЗ Донецького міськуправління міліції Роман Кобець, два ігрові салони працювали в цілодобовому режимі під вивіскою «Інтернетклуб «Мільйонер», хоча насправді ніякого відношення до Всесвітньої Павутини не мали: комп’ютерів в них не було взагалі. Обидва зали заповнено звичайними ігровими автоматами, за якими, не дивлячись на їх модифікаційні зміни, закріпилася назва «однорукі бандити». В одному з клубів, розташованому на бульварі Пушкіна, крім 25 ігрових автоматів була встановлена і функціонувала рулетка. У другому (на Київському проспекті) вилучено 37 ігрових апаратів.

Для зручності відвідувачів у даних закладах працювали невеликі бари, хоча в ході проведення перевірки ніяких дозвільних документів на реалізацію спиртних напоїв надано не було.

У даний час правоохоронцями встановлюються власники ігрових автоматів, що зважилися на порушення Закону. Вони притягатимуться до кримінальної відповідальності за статтею 203 КК України «Заняття забороненими видами господарської діяльності». Відповідно до чинного законодавства, розмір штрафу, що загрожує їм (не враховуючи вартості вилучених автоматів), може становити до 5 мільйонів гривень.

 

Читайте также по теме