ГолосUA
15:08 08/09/2009

У центрі Одеси четверо чоловіків почали стрілянину

Співробітники міського управління ДАІ Головного Управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області затримали чотирьох правопорушників, що відкрили вогонь з карабіна "Сайга" на вулиці в Одесі.

Про це повідомив співробітник центру зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в області Володимир Шаблієнко.

За його словами, на вулиці Водопровідній був затриманий автомобіль "Ауді", в якому знаходилися четверо чоловіків. У салоні виявлений карабін "Сайга" і пістолет травматичної дії Т9, що належать власникові машини.

Операції з затримання передував дзвінок на спецлінію "102": міліції повідомили про те, що на одній з одеських вулиць чути стрілянину.

Після затримання були встановлені особи всіх чотирьох — 32-річного мешканця Чернігова, його раніше засудженого 33-річного земляка, який керував машиною, 39-річного чоловіка з Сімферополя і 31-річного одесита.

Заздалегідь встановлено, що карабіном вони скористалися заради "психологічного ефекту" — стріляли в повітря, маючи намір залякати начальника охорони однієї з одеських фірм. За словами затриманих, таким чином вони намагалися "переконати" його повернути гроші, які чоловік їм нібито заборгував.

Відносно затриманих порушена кримінальна справа.

Нагадаємо, 2 вересня, близько 16 години на Львівській площі в центрі Києва сталася стрілянина. Внаслідок інциденту було поранено одну людину.

Конфлікт стався після того, як представники місцевої влади спробували знести один із торговельних кіосків на Львівській площі.

За матеріалами: ТСН.ua

 

Читайте также по теме