ГолосUA
10:10 29/11/2009

У Твері почали процедуру пізнавання тіл загиблих «Невського екпресу»

У Твері, куди після вибуху поїзда "Невський експрес" були доставлені тіла загиблих пасажирів, о 8:00 за київським часом розпочалася процедура опізнавання. На опізнавання приїхала 71 особа: 30 — з Москви, 38 — з Санкт-Петербурга, 3 — з Удомлі (Тверська область).

З рідними і близькими загиблих працюють фахівці МНС і медики, — йдеться в повідомленні. За розпорядженням губернатора регіону Дмитра Зеленіна, після завершення процедури опізнавання родичам загиблих буде виділений транспорт для доставки тіл до місць поховання та допоможуть в організації похоронів.

Нагадаємо, 27 листопада 2009 р. в 20:25 за київським часом на 284 км Жовтневої залізниці на перегоні Альошкіно-Угловка з рейок зійшли два останні вагони пасажирського поїзда-експреса N166 "Невський експрес", що прямував з Москви до Санкт-Петербурга. Ймовірна причина аварії — підрив невстановленого вибухового пристрою. За даним фактом порушена кримінальна справа за ст.205 Кримінального кодексу РФ "тероризм" і за ст.222 (незаконний обіг зброї, вибухових речовин і вибухових пристроїв) КК РФ. За даними Генеральної прокуратури РФ, число загиблих складає 30 осіб. За даними МНС, в поїзді всього разом з машиністом і провідниками знаходилися 682 людини. />  

За матеріалами прес-служби адміністрації Тверської області, "РБК"
 

Читайте также по теме