ГолосUA
14:56 15/01/2011

У Вінниці школяр вчинив стрілянину прямо у роздягальні школи

В одній з вінницьких загальноосвітніх шкіл учень 9- го класу вчинив стрільбу з пневматичного пістолета по своїх однолітках.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Подія сталася 14 січня близько 14 години в приміщенні роздягальні спортивної зали на перерві між уроками. В цей час в приміщенні були учні 9 – го та 10 – го класів. До роздягальні увійшов підліток з іншого 9 – го класу і розпочав бійку зі своїм однолітком. Один з старшокласників вирішив розборонити забіяк і під час цього отримав удар важким предметом по голові.

Як стало відомо, в кишені хулігана був пневматичний пістолет і саме ним він вдарив учня. Після цього підліток став хаотично стріляти по присутніх в роздягальні. Декілька учнів отримали незначні фізичні ушкодження. Старшокласник, який розбороняв бійку, виявився спортсменом і зумів вгамувати розбишаку. На місце пригоди одразу виїхали працівники міліції і сьогодні за даним фактом проводиться розслідування.

Вже відомо, що цей 15-річний підліток з неблагополучної родини. Хлопець погано навчається і має погану поведінку. Він розповів, що пістолет купив давно в незнайомого чоловіка. З його батьками правоохоронці провели профілактичну бесіду. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної зброї.

 

 

Читайте также по теме