ГолосUA
19:24 02/12/2008

У Вінниці зростають тарифи на гаряче водопостачання та тепло

Міське комунальне підприємство "Вінницяміськтеплоенерго" з 1 січня 2009 року підвищує тарифи на гарячу воду і теплопостачання для населення. />  

Про це повідомив УНІАН.
 

За наданою інформацією, про це йде мова у рішенні виконавчого комітету Вінницької міської ради.
 

Згідно з рішенням, "Вінницяміськтеплоенерго" збільшило абонентну плату за опалювання для населення протягом року на 2,07% — до 1,48 грн. за 1 кв. м опалювальної площі.
 

Тариф для населення, який стягується в опалювальний сезон за вживання теплової енергії, збільшений на 6,02% — до 140,54 грн. за 1 Гкал, тариф за підігрівання води — на 92,38% — до 12,37 грн. за 1 куб. м, тариф на гарячу воду — на 78,47% — до 13,51 грн. за 1 куб. м гарячої води. Це тарифи з врахуванням приладів обліку. Без них тарифи є ще вищими.
 

За словами першого заступника міського голови Івана Михайлюка, відповідне рішення було прийняте з врахуванням ряду економічних чинників загальноукраїнського рівня — зростання цін на всі комплектуючі і ремонтні роботи в результаті інфляційних процесів, а також зростанням цін на енергоносії. Обгрунтованість прийнятих тарифів підтверджена висновками інспекції по цінах, стверджують у мерії.

 

Читайте также по теме