ГолосUA
18:16 04/06/2010

У Януковича за 100 днів є п’ять здобутків — російський експерт

Існує 5 здобутків, яких досяг Президент України Віктор Янукович за 100 днів перебування при владі.

Таку думку висловив російський експерт директор Міжнародного інституту політичної експертизи Євген Мінченко під час відеомосту Київ-Москва, передав кореспондент ГолосUA.

«П’ять успіхів Януковича, я вважаю, що перше – це стабілізація системи влади і те, що є узгоджена робота Президента, ВР та уряду, друге – енергетичні домовленості по газу і по «атому», четверте – прийняття бюджету і тимчасова фінансова стабілізація, п’яте – створення вертикалі влади в регіонах», — сказав експерт.

За його словами, також у окремий пункт можна винести і нормалізацію відносин із Росією без пошкоджень відносин із ЄС. Окрім цього експерт назвав найкращих членів команди Президента. На його думку на першому місці — міністр палива та енергетики Юрій Бойко, який підписав газові угоди. Далі йде міністр зовнішніх справ Костянтин Грищенко, який забезпечив ефективну комунікацію на зовнішній арені для Президента, на третьому місці, на думку експерта, віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко, за ним — міністр юстиції Олександр Лавринович та міністр фінансів Федір Ярошенко.

К.Коваленко   />  

Читайте также по теме