ГолосUA
13:57 19/11/2008

У Закарпатті оголосили штормове попередження

Сьогодні у Закарпатті оголосили штормове попередження. Про це повідомила прес-служба Головного управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України в Закарпатській області.

За даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, вдень 20 та вночі 21 листопада по Закарпатській області очікуються сильні, місцями дуже сильні опади: дощ та сніг. Місцями очікується посилення вітру до 19-24 м/с, на високогір’ї 30-35 м/с. Хуртовини, на дорогах ожеледиця.

Окрім цього, 20-21 листопада на річках області очікується підвищення рівнів води на 0,5-1,5 м.

Головне управління МНС України в Закарпатській області наполегливо рекомендує водіям «переодягнути» автомобілі в зимові шини, аби уникнути ймовірних аварійних ситуацій; відпочивальникам та туристам на період оголошення штормового попередження утриматися від сходжень у гори, а всім мешканцям Закарпаття вжити заходів аби не постраждати від сильного вітру — прибрати або закріпити речі, які знаходяться на подвір’ї чи балконі; відтранспортувати авто з-під ліній електропередач та сухих дерев, зачинити вікна та по можливості захистити їх щільними віконницями, а також не здійснювати висотних робіт.

 

Читайте также по теме