ГолосUA
08:12 10/02/2010

У Запорізькій області через негоду ускладнено проїзд на дорогах держзначення

У Запорізькій області через складні погодні умови ускладнено проїзд на автодорогах держзначення.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку.

Покриття на автодорогах державного значення у Івано-Франківській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Миколаївській, Луганській та Одеській областях місцями засніжене, у Херсонській області — місцями ожеледиця.

Стан покриття автодоріг місцевого значення у більшості областей — засніжений, у Луганській, Донецькій, Херсонській та Миколаївській областях місцями снігові перемети, у Одеській — місцями сніговий накат, у Запорізькій та Херсонській областях — місцями ожеледиця.

У Волинській області тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення у Володимир-Волинському районі.

У Запорізькій області перекритий рух на автодорозі Т-08-15 Оріхів — Пологи — Кінські Роздори — Андріївка — Нововасилівка — Бердянськ км 56 — км 96. Об’їзд здійснюється через смт Куйбишеве — Комиш-Зоря — Берестове — Андріївка — Осипенко — Бердянськ.

Обмеження у русі автотранспорту введені також на автодорозі М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ 476-556 км та Р-37 Енергодар — Василівка — Бердянськ км 80+800-207 км.

У Кіровоградській, Черкаській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Харківській та Полтавській областях йде невеликий сніг, в Криму — дощ.

На автодорозі М-05 Київ — Одеса без опадів. Температура повітря -4 -8 градусів. Стан покриття дороги місцями мокрий. Проїзд забезпечений.

 

Читайте также по теме