ГолосUA
11:44 10/02/2011

У зенітних ракетних військ віднині є свій День

З метою підтримання престижу військової служби у військових частинах і підрозділах зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ їм присвоєно власний День.

Відповідний наказ підписав міністр оборони України Михайло Єжель, повідомили у прес-службі Міністерства оборони.

Відтак, щороку 3 липня встановлено День зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України.

В наказі йдеться, що “з метою підтримання престижу військової служби у військових частинах і підрозділах зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України та враховуючи важливе значення даного роду військ, Міністр оборони України Михайло Єжель підписав наказ № 70 від 7 лютого 2011 року “Про встановлення Дня зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України”.

Як підкреслюється у підписаному документі, зенітні ракетні війська Повітряних Сил Збройних Сил України складають основну вогневу силу в системі протиповітряної оборони і призначені для захисту адміністративних, промислово-економічних центрів (районів) країни, угруповань Збройних Сил України, важливих державних, військових і інших об’єктів від ударів авіації та безпілотних засобів противника з повітря.

Відповідно до наказу, День зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України відзначатиметься щороку 3 липня.

Реалізація наказу забезпечить підтримання престижу зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України, стимулюватиме військовослужбовців на добросовісне виконання службових обов’язків, сприятиме продовженню традицій та покращанню військово-патріотичного виховання військовослужбовців і молоді.

Читайте также по теме