ГолосUA
11:30 28/07/2010

У Житомирі пройшов буревій, є постраждалі

О 16:00 27-го липня внаслідок різкого погіршення погодних умов (сильної зливи та шквального вітру) в місті Житомирі на легковий автомобіль «Мерседес-Бенц» впав козловий кран.

Про це повідомила прес-служба МНС.

Внаслідок надзвичайної події дві особи отримали травми: 46-річна кранівниця шпиталізована з політравмами до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні та 35-річний водій легкового автомобіля, який звернувся до травматологічного відділення міської лікарні, де було встановлено діагноз – забій тім’яної ділянки голови, пошкодження зв’язок шийного відділу хребта, забій лівої кисті. Для часткового звільнення легкового автомобіля залучалось відділення аварійно-рятувальної частини на спеціальному автомобілі.

Крім того, внаслідок негоди вітром зірвано біля 200 листів шиферу з двох п’ятиповерхових будинків. На два металевих приватних гаража впало 8 дерев, пошкодивши їх покрівлі. Для розрізання дерев залучались два відділення рятувальників. В одному з випадків дерево впало на дорогу, обмеживши рух автотранспорту. Спільними зусиллями рятувальників та бригади спеціалізованого підприємства «Зеленобуд» дерево розпилено. Від падіння іншого дерева суттєво постраждав автомобіль «Рено Меган».

Сильним вітром також зірвано облаштування двох балконів багатоповерхівок. Відділенням частини спеціальної техніки на проводились роботи по звільненню балконів від аварійно-небезпечних деталей облаштування.

На одній з центральних вулиць міста повалено опору контактної тролейбусної мережі. Для ліквідації аварії залучено дві аварійно-відновлювальні бригади ТТУ та два відділення ДАІ.

 

Читайте также по теме