ГолосUA
14:14 10/10/2008

У Житомирі затримали депутата, який вимагав хабара у сумі 40 тисяч гривень

Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області затримали депутата однієї з районних рад, члена комісії з питань законності, правопорядку та прав людини, який вимагав та отримав хабара в розмірі 40 тис. гривень від представника товариства з обмеженою відповідальністю. 

Про це повідомили кореспонденту Голос.UA в прес-службі МВС з посиланням на начальника УБОЗ УМВС України в Житомирській області Едуарда Федосова.

У таку суму чоловік оцінив свої послуги за невтручання його як депутата та члена комісії райради в діяльність підприємства, а також подальше вирішення будь-яких питань в межах депутатських повноважень щодо його діяльності.

В Прокуратурі Житомирської області відносно депутата порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 (Одержання хабара) Кримінального Кодексу України та затримано в порядку ст. 115 (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину) Кримінально-процесуального Кодексу України. 

Грошові кошти в сумі 40 тисяч грн. вилучені.

Читайте также по теме