ГолосUA
07:55 28/03/2010

У Житомирській області на автодорогах загального користування затоплено три переливні мости

Від 27 березня у Житомирській області на автодорогах загального користування затоплено три переливні мости.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі Міністерства транспорту та зв’язку.

Зокрема, затоплено міст через р. Тетерів на км 2+640 автодороги С-060914 (Коростишів-Кошарища) – Смолівка через Харитонівку; міст через р. Тетерів на км 8+340 автодороги С-060904 Коростишів – (Київ-Чоп) через Козіївку, Городське, Новогородецьке; та міст через р. Случ на км 0+900 автодороги С-061423 Мала Цвіля – Вірівка.

Станом на ранок 28 березня по всій території України без істотних опадів.

За даними відомства, лише у Волинській, Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Рівненській та Тернопільській областях йде дощ. /> Середня температура повітря становить +2 +8ºС, у південних областях +1 +7 ºС, у східних та на півночі Лівобережжя -1 +4ºС, у західних +4 +8ºС, в АР Крим +1 +8ºС.На перевальних ділянках доріг в Карпатах — дощ, температура повітря +2 +5ºС. В АР Крим на перевалах — без опадів, температура повітря +3+5ºС. Проїзд забезпечений.

На автодорозі М-05 Київ – Одеса по всій протяжності без опадів, температура повітря +3 +6С. Проїзд забезпечений.
Покриття на автодорогах державного і місцевого значення в більшості областей – сухе, лише у західних областях — місцями мокре. Проїзд забезпечений.
У Харківській області введено обмеження швидкісного режиму на семи дорогах державного значення, у зв`язку з виникненням деформацій дорожнього покриття.

Через інтенсивне танення снігу, відтавання ґрунтів та підняття рівня води в річках закритий рух на 13 автодорогах місцевого значення у Луганській області; обмежено проїзд на трьох підтоплених ділянках місцевих автодоріг у Полтавській та Житомирській області; обмежено проїзд легкового автотранспорту на одній автодорозі місцевого значення у Миколаївській області.

У Івано-Франківській, Волинській, Полтавській та Сумській областях обмежено рух транспортних засобів за ваговими параметрами на період весняного відтавання ґрунтів. У інших областях проїзд забезпечений без обмежень.
На зимовому утриманні доріг дорожня техніка та працівники знаходяться в черговому режимі.

 

Читайте также по теме