ГолосUA
09:18 21/10/2010

Убивць директора київського радіоринку засудили до 14 та 15 років позбавлення волі

 

Організатора та одного з виконавців убивства директора столичного радіоринку Геннадія Супруненка засудили до 15 і 14 років позбавлення волі відповідно.

Таке рішення винесла київська прокуратура.

У київській прокуратурі, суд був повністю згоден зі звинуваченням. “Суд погодився з кваліфікацією і розміром покарання, які запропонував державний обвинувач столичної прокуратури. Їх визнали винними за всіма пунктами”, — розповіла прес-секретар прокуратури Мирослава Мушка. За її словами, іншого виконавця вбивства на ринку ще шукають, і його справу виділили в окреме провадження.

Торговці на ринку вважають, що дали справедливо. “Я до цих пір із жахом той день згадую. Мені здається, що вбивцям дали по справедливості, могли навіть більше”, — вважає торговець Сергій.

Нагадаємо, в червні 2007 року Геннадія Супруненка вбили прямо на робочому місці: він саме проводив нараду, коли в кімнату увірвалися двоє, наказали всім лягти на підлогу і відкрили вогонь. Як потім з'ясувалося, партнер по бізнесу повинен був Супруненко велику суму грошей, але віддавати не захотів. Довгий час він переховувався від директора радіоринку, а потім вирішив його вбити.

За матеріалами: Сегодня

Читайте также по теме