ГолосUA
08:15 28/07/2009

Угорські військові проведуть переговори з українським Міноборони

Угорська військова делегація на чолі з держсекретарем міністерства оборони Угорської Республіки Агнешей Вадаі приїде в Україну у вівторок для проведення офіційних переговорів з представниками Міністерства оборони України.

Як повідомила прес-служба Міноборони, офіційна частина робочої поїздки А. Вадаі почнеться в середу з візиту ввічливості до тимчасово виконуючого обов’язки міністра оборони Валерія Іващенко.

Крім того, планується, що в цього дня в ході перемовин військових делегацій обох країн заступник міністра оборони України Вололимир Діброва та А. Вадаі обговорять ряд питань у галузі оборони. Зокрема, розглядатимуться питання стану та перспектив українсько-угорського співробітництва в галузі оборони, розвитку співробітництва в рамках європейських та євроатлантичних структур безпеки, а також в рамках британсько-французької ініціативи з посилення вертолітної спроможності ЄС, НАТО та ООН.

Програмою візиту передбачено, що в четвер державний секретар міністерства оборони Угорщини зустрінеться з керівництвом Міністерства закордонних справ України.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна» /> , «ForUm»

 

Читайте также по теме