Україна дуже поспішила зі вступом до Світової організації торгівлі, — Симоненко

 

Перед вступом до Світової організації торгівлі не було враховано всі “за” та “проти”.

Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, виступаючи перед студентами та викладацьким колективом Львівського національного аграрного університету, передав кореспондент ГолосUA.

“Ніколи, коли не робиться критичний соціально-економічний прогноз, не буде це добром для України. Ющенко потім визнав, що поспішили зі вступом до СОТ. Але поспішили — м'яко сказано. Це ж якою бідою обернулося для України”, — наголосив політик.

П. Симоненко пояснив свою заяву тим, що на вітчизняному ринку наразі немає продукції українського виробництва. Тому що її витісняє дешевша за ціною та нижча за якістю продукція третіх країн світу. “Експансія товарної маси вбиває вітчизняного виробника”, — наголосив голова Компартії.

При цьому П. Симоненко заявив, що на майбутнє тим, хто ухвалюватиме рішення про приєднання України до будь-якого союзу, необхідно буде зваженіше підходити до ухвалення такого рішення. “Якщо вступаємо в якиййсь союз, то треба обрахувати все: які наслідки будемо мати по кожній галузі, по кожному напрямку — тільки тоді ми захистимо свого виробника”, — наголосив П.Симоненко.

Читайте также по теме